8282 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

STELLAINDIGO DESIGN

STELLAINDIGO DESIGN

Olen Heli Nuotio, graafinen suunnittelija (medianomi AMK, mainostoimittaja MAT). Toimin Stellaindigo design -toiminimen kautta.

englanti italia saksa Kielet: suomi

Y-tunnus: 1358064-9

Kotisivu: stellaindigo.com


Laadin yrityksellenne tai tarvittaessa myös yksityishenkiölle erilaiset markkinointi- ja mainostuotteet noudattaen asiakkaan toivomuksia, mutta samalla pyrin antamaan vihjeitä millainen asettelu tai logon ilme on toimiva.

Olen toiminut varsinaisesti alalla vuodesta 2016 alkaen, mutta jo paljon sitä ennen satunnaisemmin. Toitäni ovat olleet pääsääntöisesti erilaiset esitteet, brosyyrit, mainokset, Facebook- tai esim. Instagram-kuvat. Myös logosuunnittelu on työllistänyt minua monesti. Otan mielellän vastaan myös toimeksiantoja kirjojen taitosta (myös omakustanteet). Minua innostavat tekstisisältöiset kirjat samoin kuin kuvakirjat. Laadin myös yksityisille henkilöille "ifolor"-tyyppiset omakustanteiset kuvakirjat, joihin teen myös kuvien "parantelut", kuten rajaukset, terävöitykset, erikoisefektit jne.

Kuvankäsittelyt ovat myös alaani samoin erilaisiin tarkoituksiin tulevat slideshow-esitykset ja niiden templatet.

LIsää vielä listaan erilaiset kortit. Ne voivat olla esim. yritykselle suunnatut joulukortit joko sähköisesti tai painotuotteena tai erilaiset onnittelu- tms. kortit, kuten todistukset, addressit tms.

Voin myös puhua tekstejä videoihin, kuten lukea äänikirjoja.

Pidän myös luentoja sekä verkkokoulutuksia, jotka voivat olla filosofisia tai vaikkapa graafisen suunnittelun perusteita koskevia. Minulla on n. 30 vuoden kokemus IT-kouluttajana toimimisesta.

Kannattaa aina pyytää tarjous olipa kyse millaisesta graafisesta tuotteesta tahansa tai jostakin toimialaani kuuluvasta palvelusta. 🌝


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.