8358 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Hakukoneoptimointi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.10.2024 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8358 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Hei,

Etsin ammattilaista auttamaan verkkosivustoni hakukoneoptimoinnissa ja nopeuden optimoinnissa. Sivusto on rakennettu WordPressillä, ja tavoitteena on parantaa sen suorituskykyä sekä hakukonesijoituksia.

Haluan seuraavat asiat otettavan huomioon optimointityössä:

1. JavaScriptin optimointi – Vähennä JavaScriptin suorittamiseen kuluvaa aikaa ja optimoi sen latautuminen esimerkiksi lazy loadingin avulla.


2. Pääsäikeen työkuorman minimointi – Sivuston vasteaika on tällä hetkellä liian korkea. Tarvitsen ratkaisuja pääsäikeen kuorman keventämiseksi.


3. DOM-elementtien määrän pienentäminen – HTML-elementtien määrä (DOM-koko) on liian suuri, ja tämä on korjattava.


4. Renderöinnin estävien resurssien poistaminen – Sivuston latautumisen aikana on useita renderöintiä estäviä resursseja, jotka tulee optimoida.


5. Kuvien optimointi ja koon määrittely – Haluan ottaa käyttöön seuraavan sukupolven kuvaformaatteja (esim. WebP) ja varmistaa, että kuvat ladataan vasta, kun ne tulevat näkyville. Lisäksi kuvien koko tulee määrittää oikein.


6. CSS- ja JavaScript-koodin minimointi – Sivustolla on käyttämätöntä CSS- ja JavaScript-koodia, joka täytyy poistaa tai minimoida.


7. Välimuistin käytön tehostaminen – Haluan varmistaa, että sivuston välimuistiasetukset ovat optimoidut, mikä nopeuttaa sivustoa erityisesti toistuvien vierailujen aikana.


8. Tekstin pakkaus (Gzip/Brotli) – Tämä optimointi tulee ottaa käyttöön, jotta sivuston latausaikoja voidaan lyhentää.


9. Kolmannen osapuolen resurssien minimointi – Kolmannen osapuolen resurssit, kuten analytiikkatyökalut ja widgetit, tulee optimoida tai viivästyttää niiden latautuminen.



Olen saanut näistä asioista palautetta Google PageSpeed Insights -työkalulla, ja olen valmis toimimaan tehokkaasti, jotta kaikki yllä mainitut kohdat saadaan kuntoon. Toivoisin sinulta arviota siitä, kuinka kauan työn suorittaminen kestää ja kustannusarvion näiden korjausten toteuttamisesta.

Kiitos ajastasi, ja odotan innolla tarjoustasi!


---

Tämä hakemus osoittaa, että tiedät tarkalleen, mitä tarvitset, ja auttaa estämään hinnoittelun perusteetonta nostamista.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?